Hodnocení pro Zuzika :D

29. srpna 2009 v 18:26 | StAr LoVe |  ohodnocene
Glitter Photos
Celkový dojem: celé krásně žluťoučké, ve stylu SpongeBob...pěkné a originální 10/10
Záhlaví: To se mi líbí ze všeho nejvíc, tři úža ksichtíky a pěkný brush 10/10

Stránka: pozadí stejně žluté jako všechno ostatní, krásně vybrané barvy písma, nijak to nepřehlušují a můj oblíbený font! 10/10

Menu: Hezký, líbí se mi akorát žeje strašně dlouhé a těch klipů by tam nemuselo být tolik jinak chválm vypsání rubrik :) 9 z 10

Okraje: žluté, co dodat :-) 10 z 10

Přehlednost: Přehlednost je výborná, v tom se vyznám i já :D10 z 10

Obsah blogu: Nevím, jestli jsem to uhodla správně, taková míchanice šoubyznysu, celebrity, filmy, seriály kreslené postavy 10 z 10

Nápaditost: ten SpongeBob je tam úžasný 10 z 10

Závěr: Blog je hrozně dobře přepracovaný, co se týče k obsahu i designu


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 BublinQa BublinQa | Web | 29. srpna 2009 v 18:30 | Reagovat

Čawík,hezu blog

2 zuzichek zuzichek | Web | 29. srpna 2009 v 18:31 | Reagovat

díky

3 zuzichek zuzichek | Web | 29. srpna 2009 v 18:32 | Reagovat

a ta míchanice to si pochopila

4 StAr LoVe//AdMiNkAAA StAr LoVe//AdMiNkAAA | 29. srpna 2009 v 18:33 | Reagovat

to jsem ráda :) líbí hodnocení?

5 zuzichek zuzichek | Web | 29. srpna 2009 v 18:35 | Reagovat

myslím si že jo jsem spokojená a tebe se ta míchanice líbí nebo ne to jsem moc nepochopila

6 BublinQa BublinQa | Web | 29. srpna 2009 v 18:36 | Reagovat

Jasan víš jak se těším??

7 BublinQa BublinQa | Web | 29. srpna 2009 v 18:37 | Reagovat

plosím jak sae dávají smajlíci pod komentáře?

8 StAr LoVe//AdMiNkAAA StAr LoVe//AdMiNkAAA | 29. srpna 2009 v 18:41 | Reagovat

zuzichek: ta tvoje míchanice je bombová, já už se jí snažím dlouho vytvořit a vždycky to zmotám :) Bulinqa: nastavení→komentáře

A na co se to těšíš bo co?

9 zuzichek zuzichek | Web | 29. srpna 2009 v 18:51 | Reagovat

aha tak to mě se povedlo a dík že se ti líbí jen bych chtěla říct že u těch klipů se mi líbí že jich tam je tolik protože menu je dost dlouhé a skoro přes půl dtránky a to je podle mě dobře mno a ty klipy tam přidávám postupně :-D

10 BublinQa BublinQa | Web | 29. srpna 2009 v 18:53 | Reagovat

haló písni mi na alíka

11 StAr LoVe//AdMiNkAAA StAr LoVe//AdMiNkAAA | 29. srpna 2009 v 18:54 | Reagovat

zuzichek: tak to joo :D

12 zuzichek zuzichek | Web | 29. srpna 2009 v 19:03 | Reagovat

a tak každý to vímá jinak :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.